Според Асен Василев обаче шансът за кабинет с първия мандат

...
 Според Асен Василев обаче шансът за кабинет с първия мандат
Коментари Харесай

Преговори след политическата буря? Атанас Славов разкри, че са подновени

 Според Асен Василев обаче шансът за кабинет с първия мандат е привършен

Правосъдният министър в оставка Атанас Славов загатна, че договарянията за общ кабинет към този момент са възобновени, оповестява Българска национална телевизия. 

Според Асен Василев обаче шансът за кабинет с първия мандат е привършен.
 
Вчера водачът на ГЕРБ Бойко Борисов подаде ръка за нови диалози, само че след опрощение към Мария Габриел за обидните прилагателни от досегашните ѝ сътрудници в ръководството. Такова в границите на деня обаче нямаше.

Условието на Кирил Петков е Борисов да продължи договарянията вместо преговорния екип. За момента водачът на ГЕРБ отхвърля. Атанас Атанасов обвърза връщането в договарянията със единодушие на целия лидерски екип на ПП-ДБ.

Предложеният от Мария Габриел проектокабинет не беше импортиран за гласоподаване в пленарната зала, не е и част от програмата за работа на Народното събрание до края на седмицата.

В разгара на политическата седмица въпросителните към това ще има ли България ново държавно управление остават, оповестява Нова телевизия.

След като Борисов сложи изискването „ Продължаваме Промяната-Демократична България ” да поднесат опрощение към Мария Габриел, Асен Василев се извини отчасти и по-скоро затвори вратата за диспути. По думите му договаряния за кабинет с първия мандат към този момент са невъзможни, откакто Мария Габриел отиде при президента със състав на Министерския съвет, който не е бил координиран с тях.

От ГЕРБ дадоха отговор, че по-късно изявление няма да одобряват състав на кабинет, в който взе участие Василев. Така ориста на ръководството остава да се реши до края на актуалната седмица.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР